MOTTO „Cestovanie je najobľúbenejší spôsob, ako naplniť svoje predstavy a sny, a dať životu možnosť získať nekonečné množstvo nových poznatkov.“

 

 

Milí priatelia a dovolenkári,

v prvom rade Vám všetkým ďakujeme za prejavenú dôveru počas nášho devätnásťročného pôsobenia v cestovnom ruchu na slovenskom trhu. Vaše postrehy, pripomienky a nápady nám pomáhajú zlepšovať kvalitu ponúkaných služieb. Poďakovanie patrí aj našim partnerom, ktorí priniesli naše produkty bližšie k Vám.

Teší nás, keď sa oddýchnutí a spokojní vrátite domov a o rok si prídete opäť vybrať z našej ponuky. To nám dodáva energiu a chuť pri príprave novej sezóny a nových produktov. Naša práca je našou záľubou a veríme, že človek môže robiť dobre len to, čo ho naozaj baví.

Vieme, že čas strávený v kruhu rodiny, priateľov a známych je cennou prioritou v dnešnej uponáhľanej dobe - v dobe v ktorej žijeme. Ak máte záujem o prežitie príjemných chvíľ s Vašimi najbližšími na slnkom zaliatych plážach Jadranu - sme tu len pre Vás. Pripravili sme pre Vás novú ponuku dovoleniek v destináciách Chorvátska a Talianska.

V našom katalógu LETO 2017 nájdete množstvo výrazných zliav (zľavy za skorý nákup, zľavy pre stálych klientov, skupinové zľavy), aby ste mali možnosť cestovať za čo najpriatelnejšie ceny. Či už patríte medzi našich verných klientov alebo rozširujete našu „cestovateľskú rodinu“, veríme, že si na našich stránkach nájdete ten „svoj“ zájazd. V katalógu sme pre Vás pripravili popis a fotografie jednotlivých ponúkaných stredísk spolu s nákresmi ubytovacích kapacít, prehľadné cenníky a iné užitočné informácie týkajúce sa dovolenky s našou CK.

Ponúkame Vám možnosť objednať si zájazd z pohodlia Vášho domova prostredníctvom internetu, telefonicky alebo faxom. Na požiadanie Vám radi vypracujeme prehľadnú cenovú kalkuláciu.

Veríme, že sa Vám naša ponuka na leto 2017 bude páčiť a posnažíme sa, aby ste zažili s našou CK jednu z tých najkrajších dovoleniek.

Príjemné chvíle nad našim katalógom a ešte krajšiu dovolenku Vám želá

kolektív CK LOMNICA TOUR

CK LOMNICA TOUR, s.r.o.

Tatranská 209/91
059 52 Veľká Lomnica

OTVÁRACIE HODINY:
PON - PIA
09:00 - 14:00
052 456 13 86
0905 260 638
0902 626 147
lomnicatour97@gmail.com
Vytvorené službou Webnode